Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Reiser til Nigeria

Reiser til Nigeria

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Bedøm reisemålet
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Nigeria - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Nigeria.

Jos

Det kjølige klimaet på i Jos er en fryd for sjelen, toppen av en reise rundt i Nigeria. Besøk det flotte Jos museum, eller nyt andre av byens kulturelle eller kulinariske tilbud.

Kano

I Kano føler man historiens vingesus. Her avlives myten om det historieløse Afrika. Kano byr på spennende og særpreget arkitektur. Opplev byens fargerike hesteparader og byens vakre gamle bydel.

Lagos

Lagos byr på et fantastisk fargerikt afrikansk markedskultur, og fremragende afro-rytmer på byens mange nattklubber. Nyt byen i fulle drag, men vær oppmerksom på den høye kriminaliteten.

Yankari Nasjonalpark

Dra på safari i den vakre afrikanske nasjonalparken og se Afrikas majestetiske dyr. Her finner man Afrikas største bestand av elefanter, løver og krokodiller. Blir det for varmt kan man ta seg en dukkert i den vakre tempererte kilden.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.