Reiser til New Zealand

Reiser til New Zealand

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Mer enn 30 prosent av New Zealand er innlemmet i naturreservater, som tar vare på den praktfulle naturen og de mange dyreartene. Eldgamle skoger og landskap har overlevt fra forhistorisk tid, og dette nesten urørte landskapet kan du oppleve i landets tretten nasjonalparker. Den overdådige samlingen av natur på ett sted appellerer selvfølgelig til de aktive. New Zealand er stedet hvor de mer utagerende aktiviteter med utgangspunkt i naturen dukker opp. Den ene mer hårreisende enn den andre. Kiwiene elsker spenning. Især de unge er vanskelige å finne stillesittende, og de har alltid en aktivitet i ermet. Det er ikke for ingenting at de, som de første, sprang ut over en brusende elv kun iført strikk - også kalt Bungy Jump. I det hele tatt kan man være sikker på at hvis et fjell, en bygning, et stykke vill natur eller en gressplen kan utnyttes til noe fysisk utfordrende, så gør Kiwiene det.
Bedøm reisemålet
4,5
(78 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn New Zealand - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til New Zealand.

Auckland

Auckland er den største byen i New Zealand. Byen består faktisk av mange små byer som er blitt til en stor. Auckland ligger til sjøen, og havnen i byen er et fantastisk sted å gå på oppdagelse. Dessuten ligger byen i et helt utrolig naturlandskap omkranset av åser og fjell.

Christchurch

Byen Christchurch er opprinnelig bygget av englenderne. De ville ha en liten model av England, og det ble til Christchurch. I stedet for puber bygde de imidlertid kirker i byen. I dag er byen mere kjent for sin flotte hager med pelargonier og krysantemum.

Fiordland

Fiordland National Park har noen av verdens mest kjente turstier, blant annet den berømte Milford Track. Området har en helt unik natur, og den beste måte å oppleve det på er ved å seile rundt i sundet og observere landskapet.

Marlborough Sounds

Landskapet i Marlborough Sounds ble formet helt tilbake i istiden. Det har etterladt seg et utrolig vakkert område med bukter og små øyer. I området finner man et hav av turstier som kan vise frem den imponerende naturen.

Nordøya

Nordøya på New Zealand imponerer med billedvakre naturområder som kan nytes enten med turstøvler, med dykkemaske eller fra seilbåt. Nordøya er kjent for sine flotte sandstrender, små bukter, imponerende huler og den tykke regnskogen.

Northland

Northland er opphavsstedet for både maori og pakeha kultur. Det var her pakehaene først fikk kontakt med maoriene. Historien bak dette kan ses på noen av områdets interessante museer. Utover fantastisk historiefortelling byr området på hvite sandstrender og fremragende muligheter for dykking.

Queenstown

Queenstown ligger i en dal ved kanten av Wakatipu innsjøen. Byen er kjent for å være et stort opplevelsessted, og alle turister stopper i Queenstown. Om vinteren er området et av landets beste skisportssteder, mens sommeren byr på adrenalin-eventyr. Det er her man hopper bungy-jump, rafter, hopper i fallskjerm og kjører raske motorbåter.

Rotorua

Rotorua er et av de mest populære turiststedene på den nordlige øyen. Byen blir kalt svovelbyen, fordi området har en helt fantastisk aktivitet under jorden. Byen har boblende "mudder pools", skvulpende varme kilder, geysere og en ubønnhørlig lukt av svovel. Stikk en finger i jorden og merk det varme naturfenomenet.

Sørøya

Ønsker man en aktiv ferie, er Sørøya et fremragende sted med sine fantastiske muligheter for klatring, fjellturer og andre former for ekstremsport. ´Kiwiene´ elsker utfordringer som får adrenalinet til å pumpe, blant annet bungy jump, ski diving, rafting og fallskjermhopp. Dessuten har Sørøya landets absolutt beste skisportsteder.

Wellington

Wellington er New Zealands hovedstad og ligger på den sørligste spissen av den nordlige øyen. Byen har et praktfullt havneområde med gamle viktorianske trebygninger i bratte åser. Wellington er sentrum for mye av landets kunst og kultur og har et utall av restauranter og kaféer, samt et pulserende natteliv.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.