Reiser til Mexico

Reiser til Mexico

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Mexico var opprinnelig indianernes land. Her fødtes storslåtte kulturer; dets prektige pyramider, templer og ruiner er alt sammen spor etter maya-indianerne. En hver turist vil forbløffes over landets store kontraster. Mexico er på mange måter et ekstremt land med enorme avgrunner mellom fattig og rik. Her er de rike overdådig rike og de fattige skremmende fattige. Mexico er et fargerikt, pulserende og fantastisk spennende land.

Bedøm reisemålet
4,6
(77 bedømmelser)
Du kan søke etter hundrevis av reiseforslag i den øverste søkeboksen.
Under her finner du i stedet reiseforslag til lignende områder.

Baja California

På halvøya Baja California er det rike muligheter for å nyte naturen. Her er det flotte hvite sandstrender og vakre bukter, mens landet lenger inne har høye fjell og et fantastisk planteliv.

Mexico City

Mexico City er en stor og bråkete by med over 20 millioner innbyggere. Den kan virke skremmende på førstegangsbesøkende, men kommer man inn under byens overflate finner man vennlige innbyggere og adskillige interessante severdigheter. Har man først besøkt byen, kommer man som regel tilbake.

Mexicos karibiske kyst

Den karibiske kyststrekningen er et mekka for turister som elsker fine strender med skyggende palmer og behagelig badevann. Området kan også tilby en aktiv ferie til reisende som gjerne vil drive med sport, for eksempel dykking ned til det fargesprakende paradiset man finner under havoverflaten.

Mexicos stillehavskyst

Stillehavskysten i Mexico er et fremragende sted for reisende som gjerne vil ha sol, sand og vann. Området har et praktfullt klima med nydelige sandstrender og temperert badevann. Man bør også får med seg et besøk i den fascinerende byen Vallarta.

Sør-Mexico

I den sørlige delen av Mexico finner man frodige områder side om side med imponerende ruiner. Dessuten er området hjemsted for Acapulco-bukten, som går for å være et av verdens vakreste steder.

Yucatanhalvøya

Yucatán halvøya har alt hva man kan ønske seg som turist. Her er det fantastiske sandstrender med fine snorkelmuligheter. I tillegg har området noen svært interessante severdigheter i de gamle ruinene fra maya-riket.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.