Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Reiser til Luxembourg

Reiser til Luxembourg

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Til tross for sin beskjedne størrelse gjemmer lilleputtstaten Luxembourg på store skatter. Landets sentrale plassering i Europa har gjennom tidene vært av stor interesse for herskerne i nabolandene. Dette fikk på 1600-tallet luxemburgerne til å konstruere et veldig katakombesystem, det såkalte Kassematte-komplekset, som i dag er på Unescos liste over verdens kulturarv. Ellers er landet velsignet en imponerende og flott natur.
Bedøm reisemålet
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Luxembourg - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Luxembourg.

Ardennene

Overalt i Ardennene finner man et spennende samspil mellom dramatisk natur og gamle slott og borger. Noen av dem ruiner. Særlig byer som Clervaux, Vianden og Wiltz med den nærliggende landsby Esch-sur-Sûre er et besøk verdt.

Luxemburg

Luxemburg er en skjønn storby. Byen har bare 80.000 innbyggere, men har fått til å kombinere småbyens hyggelige sjarm med internasjonale trekk, på en måte som gjør byen til et utmerket sted å oppholde seg.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.