Reiser til Guatemala

Reiser til Guatemala

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
I Mellom-Amerika er Guatemala det sentrale Mayalandet. Til tross for myndighetenes forbrytelser overfor Mayaindianerne, har de bevart sin enestående kultur og farverike påkledning. På reise rundt i landet vil du se mayaruiner fra gammel tid som har overlevd både jordskjelv og vulkanutbrudd.
Bedøm reisemålet
4,7
(86 bedømmelser)
Du kan søke etter hundrevis av reiseforslag i den øverste søkeboksen.
Under her finner du i stedet reiseforslag til lignende områder.

Antigua

Antigua Guatemala var tidligere kjent som La muy Leal Ciudad de Santiago de los Caballeros de Boathemala og er en av de eldste og vakreste byene i landet. Byen er omringet av tre vulkaner: Agua, Fuego og Acatenango. Det kommer fremdeles røyk fra Fuego, så om natten kan man se et brennende skjær mot himmelen.

Chichicastenango

Byen Chichicastenango er omringet av daler og fjell og virker dermed litt isolert. Byen er mest kjent for sine to ukentlige markeder, en festlig opplevelse man ikke bør gå glipp av. Begge markedene er livlige og kaotiske. Alt fra souvenirer til grønnsaker er å få kjøpt.

Flores

Flores er en liten sjarmerende by med beliggenhet på en øy i innsjøen Lago de Petén Itzá. Flores ble grunnlagt av mayaindianerne og byen var det siste stedet spanjolene erobret. Byen var da fylt med templer og pyramider, men alt sammen ble ødelagt da spanjolene kom og bygget en ny by oppå de gamle monumentene.

Guatemalas Karibiske kyst

Den karibiske kyst har en ganske utrolig natur. Her finnes det jungel, fossende elvestryk og mengder av ville dyr. Man kan med andre ord få de helt store naturopplevelsene i dette området.

Panajachel

Panajachel et naturskjønt område. Det er her man blant annet kan finne den vakre innsjøen Lago de Atlitá, plassert i en død vulkan. Naturlandskapet her preges av de mange storslåtte vulkanene som reiser seg mot himmelen.

Tikal

Tikalområdet innbyr til storslåtte natur- og historieopplevelser. Her finner man noen fantastiske pyramider omgitt av imponerende jungel.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.