Sammenlign billige reiser fra mange selskaper

Reiser til Filippinene

Flybilletter, hotell, charter & pakkereiser, fly+hotell m.m.
 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
Fra
Klikk på + for å søke priser fra
opptil 4 avreiselufthavner på en gang.
Til
Avreise
Hjemreise
Reisende
voksne
   
barn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Reisende valgt
Hvis man lengter etter tropiske temperaturer, asurblått vann, brusende fosser og fin hvit sand i strandkanten, eller lyden av palmenes svai i vinden og synet av eksotiske tropeblomster, er det til Filippinene man skal reise. De mer enn 7000 øyene gir store muligheter for å være en del av nettopp dette. Filippinenes mer enn 40 forskjellige folkeslag er et bevis på hvordan isolerte samfunn kan oppstå tett på hverandre og allikevel ende opp med å være helt forskjellige.
Bedøm reisemålet
4,5
(28 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag fra Filippinene

Luzon

Øya Luzon er den største av de mange tusen øyene i det filippinske hav, og det er denne øya de fleste turister først stifter bekjentskap med når de kommer til øyriket. Hovedstaden Manila er bare en av attraksjonene ved Luzon, som har en fantastisk variert natur, vakre badestrender og en vennlig befolkning.

Manila

Millionbyen Manila er en moderne storby, selv om den ble grunnlagt for mange hundre år siden. Naturkatastrofer, branner og verdenskriger har gjort det nødvendig med nye bygninger, men byen preges fortsatt av sin fortid som koloniherresete, og den har et yrende natteliv.

Mindanao

Strendene på Mindanao hører til blant de vakreste i verden, og Filippinenes nest største øy har rykte på seg for å være et av de mest romantiske stedene i øyriket. Store deler av Filippinenes muslimske befolkning holder til på øya, noe som gir den et annerledes og mer orientalsk preg.

Visayene

Øyene son utgjør The Visayas er små naturperler som både har fantrastiske strender, muligheter for å utnytte havet omkring og en spennende historie. Dette var den første del av Filippinene kolonimaktene kom til, og byene bærer enda preg av de mange års herredømme.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK