Reiser til Filippinene

Reiser til Filippinene

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Hvis man lengter etter tropiske temperaturer, asurblått vann, brusende fosser og fin hvit sand i strandkanten, eller lyden av palmenes svai i vinden og synet av eksotiske tropeblomster, er det til Filippinene man skal reise. De mer enn 7000 øyene gir store muligheter for å være en del av nettopp dette. Filippinenes mer enn 40 forskjellige folkeslag er et bevis på hvordan isolerte samfunn kan oppstå tett på hverandre og allikevel ende opp med å være helt forskjellige.
Bedøm reisemålet
4,6
(37 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Filippinene - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Filippinene.

Luzon

Øya Luzon er den største av de mange tusen øyene i det filippinske hav, og det er denne øya de fleste turister først stifter bekjentskap med når de kommer til øyriket. Hovedstaden Manila er bare en av attraksjonene ved Luzon, som har en fantastisk variert natur, vakre badestrender og en vennlig befolkning.

Manila

Millionbyen Manila er en moderne storby, selv om den ble grunnlagt for mange hundre år siden. Naturkatastrofer, branner og verdenskriger har gjort det nødvendig med nye bygninger, men byen preges fortsatt av sin fortid som koloniherresete, og den har et yrende natteliv.

Mindanao

Strendene på Mindanao hører til blant de vakreste i verden, og Filippinenes nest største øy har rykte på seg for å være et av de mest romantiske stedene i øyriket. Store deler av Filippinenes muslimske befolkning holder til på øya, noe som gir den et annerledes og mer orientalsk preg.

Visayene

Øyene son utgjør The Visayas er små naturperler som både har fantrastiske strender, muligheter for å utnytte havet omkring og en spennende historie. Dette var den første del av Filippinene kolonimaktene kom til, og byene bærer enda preg av de mange års herredømme.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.