Cruise til Italia

Cruise til Italia

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

Italia er et supert land å dra på cruise til. Du finner nemlig mange av landets perler nettopp langs kysten, og den har blitt kåret til verdens vakreste av flere reisemagasiner.

Det er ikke alle steder i verden du kan oppleve idylliske små landsbyer den ene dagen og butikker i livlige storbyer den neste, men Italia er et av dem. Du kan drikke vin på vingårder og spise ekte italiensk mat på koselige kaféer med utsikt over Middelhavet. Bestill et cruise allerede i dag, så har du en uforglemmelig ferie å se frem til.

Under her finner du reiseforslag til andre land enn Italia - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Italia.

Flere ganger har Italia forståelig nok blitt kåret til landet med verdens vakreste kyst. På et cruise til Italia kan du selv se det beste av alt denne bildeskjønne kyststrekningen har å tilby sine gjester.

Når du seiler langs den dramatiske, fjellkledde Amalfikysten hvor vinmarker og grønn natur danner rammen om hyggelige landsbyer er det ikke vanskelig å forstå hvorfor kysten er kjent som en av verdens vakreste.

Du kan finne cruise til Italia som kombinerer besøk i små autentiske og koselige byer med besøk i storbyer fulle av liv. De fleste cruisereisene går også til Italias hovedstad Roma, spekket med historie. Her kan du gå i fotsporene til de gamle keiserne som en gang i tiden styrte dette mektige imperiet. Og her kan du lære mer om landets historie og besøke Colosseum, et av verdens sju vidundre.

Et cruise i Italia kan også bringe deg til noen av de skjønne øyene. Du kan for eksempel velge et cruiseskip som seiler til historiske Sicilia og smake på øyas fantastiske vin og vandre på den mektige vulkanen. Et annet flott reisemål i løpet av et cruise i Italia er Sardinia. Denne øya er kjent for å ha Middelhavets mest idylliske natur, så dra og nyt synet av de høye, grønne fjellene og de dype dalene.

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.