Reiser til Costa Rica

Reiser til Costa Rica

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Costa Rica (den rike kysten) er en utsøkt perle som ligger i Mellom-Amerika. Mens landene rundt, Nicaragua og Panama, har problemer med uroligheter, er Costa Rica et rolig, fredfylt land med fantastisk natur og et oppsiktsvekkende dyreliv. Costa Rica har i tillegg noen av Mellom-Amerikas beste strender, hvis man har lyst til å surfe eller bare slappe av.

Costa Rica ligger i Mellom-Amerika, og er en gullgruve med hensyn til naturopplevelser og dyreliv. Landet kan dessuten by på kritthvite strender med asurblått hav, hvor man kan nyte livet eller surfe på bølgene.
Bedøm reisemålet
4,5
(91 bedømmelser)
Du kan søke etter hundrevis av reiseforslag i den øverste søkeboksen.
Under her finner du i stedet reiseforslag til lignende områder.

Costa Ricas karibiske kyst

Med sine kilometerlange, hvite strender er den Karibiske Kyst i Costa Rica et sted hvor folk kan nyte livet og slappe helt av. Området har også en del små hyggelige landsbyer, som gir et godt inntrykk av hvordan folk lever i landet.

Costa Ricas stillehavskyst

Stillehavskysten har alt den reisende kan ønske seg. Her finner man vakre, uberørte strender, mektige vulkaner og flott natur i nasjonalparkene. I dette området er det bare én selv som setter begrensningene.

San Jose

San José er Costa Ricas hovedstad, og er en moderne storby med brede boulevarder og store kjøpesentere. Men byen har bare 250.000 innbyggere, og sammen med yrende markeder og spennende museer, gjør dette byen utrolig hyggelig.

Sentral-Costa Rica

Den sentrale delen av Costa Rica byr på flotte naturopplevelser. Vakre nasjonalparker med fantastiske dyr og tykk regnskog. Her finner man også den imponerende vulkanen Poas.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.