Reiser til Botswana

Reiser til Botswana

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
I det ellers uroplagede området syd for Sahara, ligger Botswana som en liten, fredelig oase. Som et av de rikeste land i Afrika kan Botswana bevare sine fantastiske naturressourcer, ved kun å tillate turisme som respekterer det varierende landskap og det fargerike dyrelivet. Botswana er ikke et billig reisemål, men for de som liker safari, byr landet på en unik mulighet for å komme i nærkontakt med det ville dyreliv.
Bedøm reisemålet
4,5
(88 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Botswana - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Botswana.

Central Kalahari Viltreservat

Den gigantiske Kalahariørkenen inneholder mer enn bare sand. I Central Kalahari Game Reserve er det et rikt fugleliv, mens Gemsbok National Park i regntiden er befolket av antiloper og andre ville skapninger.

Chobe Nasjonalpark

Hvis man vil oppleve safari skal man ikke gå glipp av et av Afrikas vakreste områder. Over 70.000 elefanter har tilholdssted i dette området, som har det mest varierte dyreliv i landet.

Gaborone

Gaborone er en ikke særlig turistvennlig by, og virker for de fleste som transittsted mellom byene og savannen. Man kan bruke et par dager på museer eller markeder, og eventuelt Gaborone Game Reserve, som huser en del ville dyr.

Okavango Delta & Moremi Naturreserv

Verdens største elvedelta utbredes i den nordlige del av Botswana. Med sin eksotiske vegetasjon og rikt varierte dyreliv, gjemmer deltaet på mange fascinerende naturopplevelser. I området ligger også Moremi Game Reserve.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.