Bilferie

Bilferie

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

Begrepet kjør-selv-ferie får oss gjerne til å tenke på en bil stappfull av unger og bagasje som legger ut på ferietur hjemmefra. Det kan være fra hotell til hotell eller fra campinghytte til campinghytte, i Norge eller i utlandet. Kanskje krever det en fergetur før dere kan utforske et nytt land i eget tempo, og noen bor jo også slik til at løsningen blir å fly ut av landet og hoppe inn i en ventende leiebil.

Bedøm reiseforslag
4,5
(73 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag med Bilferie

Filtrér på land

En pakkereise av typen Fly & Drive må derfor også kunne sies å være en bilferie, en kjør-selv-ferie. Uansett hvilken bil dere kjører rundt i er det duket for total frihet og individuelle ferieopplevelser. Dere kan raste akkurat når det passer dere, beundre en foss så lenge dere vil og ta en avstikker til en hyggelig landsby eller til noen folk dere kjenner som bor i nærheten. Bilferier gjør det dessuten mulig å veksle mellom natur, storby og badestrender etter behov.

 

Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK