MauriTravel Scandinavia

MauriTravel Scandinavia

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

MauriTravel Scandinavia

MauriTravel Scandinavia - finn reiseforslag på Travelmarket
Turoperatøren for deg som verdsetter personlig service.

Vi skreddersyr din drømmereise ut fra dine ønsker og behov.

MauriTravel er en liten og eksklusiv, norsk turoperatør med et stort nettverk som har skreddersydd opplevelsesreiser for fornøyde kunder siden 1993.

Vi har høy kompetanse på de produkter og reisemål vi selger, og har selv besøkt de fleste av både destinasjoner og overnattingsteder. De fleste av våre destinasjoner og hoteller er håndplukket for å kunne tilfredsstille våre kunders høye forventninger. Det vi presenterer på våre nettsider er et utvalg av det vi har å tilby.

På reisemålene samarbeider vi kun med anerkjente og veletablerte lokale agenter.

Våre spesialiteter er safari eller andre typer opplevelsesreiser, golfreiser samt brylluper og markering av andre viktige begivenheter.

Fordi vi er opptatt av genuine og hyggelige opplevelser for de som reiser med oss, er vi også sterkt opptatt av en bærekraftig utvikling på reisemålene og et godt og fruktbart samarbeid med lokale interesser. Vår filosofi er at oppholdet blir langt bedre når begge parter er fornøyd, og de reisende blir mottat som gjester og ikke bare kunder.

MauriTravel har selvsagt stilt de nødvendige garantier til Reisegarantifondet, vi har IATA sertifisering og er medlem av Norsk Reiselivsforum.

Vi gleder oss til å innfri dine reisedrømmer!
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies for statistikk, gjenkjennelse og for å målrette annonser. Ved å klikke videre godtar du vår bruk av cookies. Les mer. OK