Manta Reiser

Manta Reiser

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

Manta Reiser

Manta Reiser - finn reiseforslag på Travelmarket
Siden vi forsiktig startet opp i 1997, har vi på disse årene blitt kjent på det norske markedet som Maldivene-eksperten. Det er med stolthet vi kan konstantere at antallet som ønsker seg tilbake til Maldivene øker for hvert år, og det er nesten uten unntak like hyggelig å snakke med gjestene etter hjemkomst. De vil tilbake... Spørsmålet er ikke om, men når...

I tillegg til Maldivene kan vi tilby spennede og eksotiske destinasjoner som Mauritius, Seychellene, Sri lanka, Afrika, Sør-Amerika, Asia og Cruise. På våre websider har vi plukket ut destinasjoner der vi er egen turoperatør. For resten av verden har vi våre utemerkede samarbeidspartnere. Kontakt oss for din skreddersydde drømmereise hvor i verden det måtte være. Alt er mulig !!

Vi ønsker virkelig at de forventninger du har når du drar blir innfridd til fulle. Med hotellene og reisemålene vi fører bruker ikke dette å være noe problem. Men vi skal være ærlige, og bildene av svømmebassengene viser som regel aldri hvor store de egentlig er. Men på Maldivene er alt bare noen meter unna, også havet, og det er stort nok uansett hvilken vidvinkel fotografen bruker.

Mantareiser er et uavhengig reisebyrå. Vi har selv plukket ut hoteller og reisemål som vi kan gå gode for og personlig kjenner. Du skal være trygg på at vi føler et personlig ansvar for at nettopp din ferie skal bli vellykket.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.