Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Reiseguide til Rajasthan

Fakta

Top
Lokalt navn
Rajasthan
Innbyggere
49.700.000

Reiseforberedelse

Top

Beste tid å reise

Den beste tiden å besøke området er fra midten av oktober til midten av mars.

Reiselitteratur

In Rajasthan Insight Guides Rajasthan Lonely Planet Rajasthan

Lokale forhold

Top

Tidssone

Når klokka er 12.00 i Norge (sommertid), er den 15.30 i Rajasthan. Når klokka er 12.00 i Norge (vintertid), er den 16.30 i Rajasthan .

Kultur og underholdning

Det arrangeres en del festivaler i Rajasthan., og noen av de viktigste er Teej Fair i august og Elephant Festival i mars som begge arrangeres i Jaipur, samt Marwar Festival som holdes i byen Jodhpur i oktober.

Overnatting / Hotell

Top
Det finnes muligheter for å overnatte i byene i Rajasthan. Det er alt fra billige vandrehjem og gjestehus, til mellomklassehoteller og dyrere og mer komfortable hoteller. Hvis man har lyst til å bo et bestemt sted, er det best å bestille rom på forhånd fordi det er mange turister i området Bestill hotell i Rajasthan her

Lokal transport

Top

Taxi

Det finnes drosjer i alle byene i området, og de kan finnes på gata eller bestilles fra hotellet. Det er best å avtale prisen på forhånd før turen starter.

Annen transport

Det går busser mellom byene i området, og rutenettet er godt utviklet med billige billettpriser. Det går også tog i mesteparten av området, men fordi man for tiden holder på å sette jernbanen i stand, kan noen av rutene være ute av drift.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.