Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Reiseguide til Kingston

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 10 445,- - -
Prisene er pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Kingston
Innbyggere
640.000 (2000)
Tidssone
Når klokka er 12.00 i Norge (sommertid), er den 05.00 i Kingston. Når klokka er 12.00 i Norge (vintertid), er den 06.00 i Kingston.

Beste tid å reise

Top
Som ellers på Jamaica er det ikke noen tider på året hvor det er spesielt ugunstig å besøke Kingston.

Kultur og underholdning

Top
Det er flere festivaler som arrangeres med jevne mellomrom, blant annet Bob Marley´s Birthday Bash i februar som er en hyllest til reggaens far. Det arrangeres også karneval hvert år og parade på uavhengighetsdagen. Ellers så er National Dance Theatre Company kjent for de utmerkede danserne sine, og Jamaica Philharmonics står for den klassiske delen av kulturtilbudet.

Overnatting / Hotell

Top
Det finnes hoteller i alle prisklasser i Kingston, men siden de fleste ligger i den øverste prisklassen kan det jo være mer attraktivt å bo på B&B eller vandrehjem. Bestill hotell i Kingston her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er best å bestille drosje fra hotellet eller lignende.

Annen transport

Den offentlige transporten blir ivaretatt av private minibuss-selskaper. Det er ikke anbefalt å bruke offentlig transport om kvelden.

Spesielle forhold

Top
Det er dessverre ikke særlig trygt å være turist i Kingston. Det er anbefalt at man tar forhåndsregler og unngår å gå alene eller å ta offentlig transport om natta. Penger og verdigjenstander bør oppbevares i et pengebelte, og det er ikke lurt å gå rundt med dyre fotoapparat.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.