Severdigheter Drakensberg

Severdigheter

Fjellklatring og vandreturer (Drakensberg)
En av de største severdighetene ved Drakensberg er selvfølgelig selve landskapet, og området byr på fantastiske forhold for fjellklatrere og turgåere. Noen av de mest populære turene er Champagne Castle, Cathkin Peak og Cathedral Peak. Disse turene kan man også ta på hesteryggen.
Hulene i Giants Castle Game Reserve (Drakensberg)
I disse fantastiske hulene kan man se tydelige spor av liv. De innfødte "Bushmen" bodde inntil 100 år tilbake i hulene, og flere enn 500 av deres spennende malerier pryder klippeveggene. Området, som ligger ved grensen til Lesotho, byr også på et møte med antiloper og et vell av forskjellige fuglearter.
Royal Natal National Park (Drakensberg)
Det er flere nasjonalparker ved Drakensberg. Den mest interessante er Royal Natal Naional Park, som blant annet gjemmer et imponerende amfiteater i bunnen av parken. Her ligger også fossefallene Tugela Falls, som faller 850 meter ned over klippene i fem etasjer. Et fantastisk syn man ikke må gå glipp av.

Område og byguider

Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.