De beste og billigste reisene

Supersøkeren viser deg de beste og billigste reisene

Er det best og billigst å bestille flybillett og hotell hver for seg, en pakkereise med fly + hotell eller kanskje en charterreise? Med den nye supersøkeren får du svaret etter bare ett søk, og det er enkelt å finne de beste og billigste reisene.

Finn reisen med supersøkeren

Travelmarket er den eneste reisesøkemotoren på markedet hvor du kan nøye deg med å foreta ett søk på tvers av flere forskjellige reisetyper og selskaper. På den måten får du raskt oversikten og vil lettere finne den billigste reisen, eller den beste når det gjelder pris eller behov.

De beste og billigste reiseneSånn virker supersøkeren

I vår nye søkemotor oppgir du hvor du vil fly fra og til, og når du vil reise. Legg merke til at du kan velge opptil fire forskjellige avreiselufthavner i ett og samme søk, slik at du kan sammenligne priser hvis du bor slik at du kan reise fra mer enn en flyplass.

Når du har trykket på Søk begynner våre ”søkeroboter” å tråle markedet for å finne de beste tilbudene. Du får opp en oversiktlig presentasjon av de billigste og beste flybillettene, hotellmulighetene, pakkereisene og/eller charterreisene som matcher reiseønskene dine. Nå kan du lett sammenligne prisene og finne den reisen som passer deg best.

Du kan klikke på et tilbud i oversikten eller på ”Se alle priser”, så kommer du over i den respektive søkemotoren, dvs. for fly, hotell, pakkereiser eller charter, hvor du finner alle tilbudene på markedet.

Du sparer tid fordi du slipper å foreta mange forskjellige søk på siden vår, og fordi du ikke trenger å gå inn på flere forskjellige reiseselskapers og søkemotorers hjemmesider for å søke.

Finn reisen på TravelmarketSpar tid og penger

Du bruker som sagt mindre tid på å finne frem til det rette tilbudet. Dessuten vil du kunne spare penger. Muligheten for å finne den beste reisen med tanke på pris øker nemlig vesentlig med et bedre overblikk.

Den nye søkemotoren er først og fremst for deg som ønsker en pakkereise med fly og hotell, uansett om det er snakk om en storbyferie eller en badeferie, og uansett om reisen er med rutefly eller charterfly.

Klikk her for å prøve supersøkeren

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

Privacypolicy
Read our privacypolicy