Storbyfavoritter

Storbyfavoritter: Hvilken by foretrekker du?

Storbyferier blir mer og mer populære, og det forstår vi godt. En storby er det perfekte reisemål for en langhelg, særlig om våren når det blir varmere i været og det blomstrer i byparkene, og om høsten når sommerheten i byene avtar og det er lenge til neste ordentlige ferie. I denne artikkelen kan du lese om nordmenns storbyfavoritter.

Inspirasjon og tips

I storbyer er det alltid noe å finne på, og se på. Er du ikke på museum, konsert eller marked, kan du bare sette deg på en benk eller en kafé og betrakte bylivet.

Under finner du en liste over nordmenns 10 favoritter blant verdens storbyer, i tilfeldig rekkefølge. Kikk gjennom og se om det ikke er noe som frister til neste gang du trenger et lite avbrekk fra hverdagen. Flybilletten kan du alltids finne på Travelmarket.

Bangkok

Templer med gylne spir og små boder med tradisjonell thaimat står mellom handlesentre og neonskilt. «Englenes by» er både super-internasjonal og utpreget thai på én gang.

Finn billige flybilletter til Bangkok her

Athen

Etter lenge å ha vært en skitten og rotete skuffelse for mange turister har Athen fått en skikkelig ansiktsløftning de siste årene. Fra Akropolis kan man nå skue utover en rikere og langt mer sofistikert, moderne storby.

Finn billige flybilletter til Athen her

Paris

Romantikk langs Seinen, nattklubbene på Montmartre, favorittkaféen i Latinerkvarteret, fortauskunst på gata og verdenskunst på Louvre. Dra til Paris og bli forelsket… i Paris.

Finn billige flybilletter til Paris her

Barcelona

En moderne verdensby med minner fra romertiden da den ble anlagt, vakre middelalderområder og flott arkitektur fra det 20. århundret. Barcelona kan skilte med en overdådig kulturrikdom og er en av forløperne for dagens kunstneriske tendenser.

Finn billige flybilletter til Barcelona her

Istanbul

Her møtes østen og vesten, Asia og Europa, i én by. Istanbul er den eneste byen i verden som ligger i to verdensdeler, og her står kristne kirker og muslimske moskéer fredelig side om side. Opplev orientens intense farger og dufter i Istanbul.

Finn billige flybilletter til Istanbul her

London

Hva vil du ha? Mote, kunst, musikk, histore, natteliv? Swinging London har alt sammen og det er ingen risiko for at du blir ferdig med London på én tur. Til London kan man reise gang på gang og stadig finne noe nytt.

Finn billige flybilletter til London her

New York

Storbyer over alle storbyer. Hva slags storbyferie er du ute etter? Du får den uansett i New York: shoppingferie, backpackertur, ferie med barn, romantisk ferie, kunst- og kulturferie, – you name it.

Finn billige flybilletter til New York her

San Francisco

USAs bohemby nummer 1 – en verdensby og en utrolig vakker by, verdensberømt for de bratte gatene med velkjente trikker, viktorianske hus og moderne arkitektur. Se Golden Gate-broen i solnedgang og opplev China Town med alle de kinesiske spesialbutikkene.

Finn billige flybilletter til San Francisco her

Lisboa

Nostalgiske, små trikker og smale, kronglete gater. Kilometerlange sandstrender, spennende museer og kunstgallerier og fadomusikk på intime restauranter. Lisboa er farverik, levende og malerisk, og ideell for en kombinert bade- og storbyferie.

Finn billige flybilletter til Lisboa her

København

Perfekt for en helgetur enten med båt eller fly, og super for en langhelg med ungene. Både barn og voksne koser seg i Tivoli og i Zoologisk Have. Utforsk fysikkens verden i Experimentarium og få en storslått opplevelse i Planetariet. København er mye mer enn Den lille havfrue, og her er det nok å oppleve til mange besøk.

Finn billige flybilletter til København her

Foto (c) istockphoto / Martin Dimitrov

 

Flybilletter til storbyene

Her finner du flybilletter til de nevnte storbyene, med avreise i løpet av et halvt år. Prisene kommer opp etter at brukerne våre har søkt etter flybilletter i søkemotoren vår. Hvis ingen har søkt etter billetter til byene innenfor de siste 48 timene, kommer det ikke opp noen priser. Da kan du eventuelt gå inn her og søke selv.

Flybilletter til Athen

Bergen Flesland - AthenFra 1 551,-Søk

 

Flybilletter til Bangkok

Bergen Flesland - Bangkok Fra 5 305,-Søk
Stavanger Sola - Bangkok Fra 5 912,-Søk

 

Flybilletter til Barcelona

Bergen Flesland - BarcelonaFra 1 589,-Søk
Trondheim Værnes - BarcelonaFra 1 786,-Søk

 

Flybilletter til Istanbul

Bergen Flesland - Istanbul AirportFra 1 879,-Søk
Trondheim Værnes - Istanbul AirportFra 2 081,-Søk

 

Flybilletter til København

Bergen Flesland - KøbenhavnFra 656,-Søk
Stavanger Sola - KøbenhavnFra 1 343,-Søk

 

Flybilletter til Lisboa

Bergen Flesland - LisboaFra 1 831,-Søk
Trondheim Værnes - LisboaFra 2 689,-Søk

 

Flybilletter til London

Bergen Flesland - LondonFra 1 635,-Søk

 

Flybilletter til New York

Bergen Flesland - New YorkFra 3 276,-Søk

 

Flybilletter til Paris

Stavanger Sola - ParisFra 1 488,-Søk

 

Flybilletter til San Francisco