Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Severdigheter Ardennene

Ardennene

Severdigheter

Frihetsmuseet i Diekirch (Ardennene)
I byen Diekirch 40 minutter utenfor Luxemburg by finner man særdeles spennende Frihetsmuseum med historien om Luxembourgs befrielse fra den tyske okkupasjonen i 1944 og 1945. Diekirch har dessuten vært gennomfartsby for romerne, og de har vært så vennlige å etterlade seg en rekke spennende mosaikker.
Landsbyen Vianden (Ardennene)
Vianden er en liten landsby som ligger på begge sider av Our-floden. Byen har et flott restaurert slott, som har røtter helt tilbage til det 9. århundret. Slottet har blitt ødelagt av både brann og jordskjelv, for så å bli gjenoppbygget. Vianden har også vært hjemsted for den franske forfatteren Victor Hugo da han var i eksil.
Byen Clervaux (Clervaux)
Clervaux i Ardennerne er i seg selv en vakker og fasinerende by ved bredden af Clerve-floden. Den er også nabo til en borg fra det 15. århundrede, som troner over byen fra klippene. Videre kan byen by på et stort Benedektinerkloster med en flott gård som man kan snike seg til et glimt av.

Område og byguider

Område: 
• Ardennene
By: 
• Clervaux
• Luxemburg
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.