Ansvarsfraskrivelse

Ansvar / betingelser

Vi vil gjerne opplyse om følgende:
  1. Denne nettsiden og alt innhold på den er levert uten noen form for garanti. Dette gjelder også innhold fra innholdsleverandører og samarbeidspartnere som forekommer på denne server.
  2. Enhver link til tredjemanns-server er utenfor vårt ansvarsområde, på samme måte som innholdet eller påliteligheten av sidene det linkes til.
  3. Download (nedlasting) av dokumenter fra denne server skjer på brukerens eget initiativ og ansvar.
  4. Vi har gjort vårt ytterste for å sikre at informasjonene på denne nettsiden er så nøyaktige og presise som mulig. Vi fraskriver oss ethvert ansvar for tap, skade og følger ved bruk av informasjon fra denne nettsiden. Vi anbefaler deg å alltid verifisere viktige informasjoner innen de blir brukt. Dette gjelder spesielt informasjon om visa, vaksinasjoner og tollregler.
  5. Denne nettsiden har primært til formål å formidle informasjon om reiser og reisetilbud. Travelmarket selger ikke reiser eller billetter markedsført på denne side. Enhver transaksjon som foretas på grunnlag av en forespørsel eller booking fra dette nettsted, vil være underlagt de betingelser og regler som de gjeldende reisearrangørene og reisebyråene opplyser om.
  6. Handelsnavnet (trading name) Travelmarket drives av selskapet Travelmarket A/S, Danmark.
Travelmarket A/S Nørregade 77 DK-7100 Vejle Danmark Tlf. +45 76 43 30 00 E-post:info@travelmarket.com
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK