Billige flybilletter til Pristina - Kosovo

Reis fra
Nyhet! Få priser fra flere avreiselufthavner i ett og samme søkeresultat. Klikk på plusstegnet for å velge opptil fire avreiselufthavner.
Reis til
Avreise
Hjemreise
Vi sammenligner flypriser fra... … og mange, mange flere.

Kom til Pristina i Kosovo med billige flybilletter

Med et anslått innbyggerantall på en halv million, er Pristina hovedstaden og den største byen i Kosovo. Det finnes en rekke turistattraksjoner som bestemt er verdt et besøk i Pristina. Det gjelder bl.a. nasjonalmuseet med gratis entré for alle og ikke minst Pristinas etnografiske museum som prydes med både film og musikk. Museet huses også i to fantastiske bygninger fra hhv. det 18. og 19. århundrede.

Alt for kaffeelskere i Pristina
Hvis du er glad i kaffe, er Pristina byen for deg da det bugner med kaféer overalt og hvor de fleste av dem er fylte med unge mennesker. Av hele Kosovos befolkning anslås 53 prosent til å være under 25 år gamle, så bli derfor ikke overrasket over å møte mange unge i Pristina. Dessuten er det smak for en meget simpel tøystil på tvers av arbeidsklassene, så la endelig nysgerrigheten spire på kafeene.

Pristinas lokale elsker turister
De lokale i Pristina liker godt å snakke med utenlandske turister, så vær ikke redd for å starte en samtale. Det kan også i den grad oppleves i bylivet hvor gatene er veldig trygge, og barer og kafeer holder åpent til langt utpå natten. Kodeordet til disse tidene er ”Peja” – som, hvis uttalt korrekt, burde skaffe deg en øl overalt i byen.

I motsetning til hva man kjenner hjemmefra, er bylivet i Pristina meget annerledes. Folk ferdes opp og ned i gatene fremfor å gå på dyre klubber, hvilket medvirker til mye bevegelse i byen døgnet rundt. Det er ikke noe mål med de lokales byturer, tvertimot handler det om å se så mye som mulig og snakke med vennene.

Pristina er destinasjonen for deg som ikke er redd for å prøve krefter med en sosial byferie. Samtidig er reiseutgiftene meget begrensede med billig kost og losji – og oven i kjøpet billige flybilletter.

Finn reisen til Pristina - Kosovo her

 
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1.000 internettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
 
 
Spar penger på din neste reise - last ned vår gratis e-bok med gode råd og tips
Boken inneholder gode råd og tips om:
  • Billige flybilletter
  • Charter og restplasser
  • Hoteller og leiebil
Pluss et nytt kapittel med mange råd om hvordan du sparer penger på selve reisen.
Samtidig blir du opprettet som mottaker av vårt nyhetsbrev med gode reisetips og billige reiser.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK