Sammenlign billige reiser fra mange selskaper

Reiser til Bolivia

Flybilletter, hotell, charter & pakkereiser, fly+hotell m.m.
 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
Fra
Klikk på + for å søke priser fra
opptil 4 avreiselufthavner på en gang.
Til
Avreise
Hjemreise
Reisende
voksne
   
barn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Reisende valgt
»»Reiseforslag til Bolivia
Bolivia er det land i Sør-Amerika som ligger høyest. Det er også det landet hvor flest indianere, over 50% av befolkningen, opprettholder deres tradisjonelle tro og verdier. Bolivia er økonomisk et av de fattigste land i Sør-Amerika, men til gjengjeld et av de rikeste når det handler om gammel indianerkultur, imponerende landskapsbilder i og omkring Andesfjellene samt rester av mystiske urgamle sivilisasjoner. Bolivia er et land som bare venter på å bli oppdaget.

Utvalgte reiseforslag fra Bolivia

Finn reisen til Bolivia her

Amazonas

Stor tykk regnskog med kjempetrær og andre imponerende planter er hva man finner i the Amazon Basin. Området er så stort at det dekker halvdelen av landets territorium.

Titicacasjøen

Lake Titicaca er en av verdens høyest beliggende innsjøer, og den ligger i et helt fantastisk naturområde med fjell og høydedrag midt mellom Bolivia og Peru.

Sør-Bolivia

Sør-Bolivia byr både på vill og ruskende natur med ensomme vulkantopper og saltørken, og på meget fruktbare områder med mange vin- og fruktplantasjer. Området viser en del av den store variasjon man finner i Bolivia.

La Paz

La Paz er hjemstedet for en million bolivianere. Byen ligger i en dal med sentrum i bunnen. På dager med klart vær kan man som bakgrunn for byen se snøkledde fjelltopper som stråler i solen. Byen byr også på et uforglemmelig persongalleri. Du møter indianerkvinner med de karakteristiske bowlerhattene og ballongskjørt, forretningsmenn i jakkesett, militærmenn med maskinpistoler og tiggere i slitte klær.
Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK